Individualne radionice

Ukoliko želite prisustvovati bilo kojoj kreativnoj radionici ili kursu sa našeg objavljenog rasporeda, ali vam naši termini ne odgovaraju i želite izabrati vrijeme i dan koji vama najbolje odgovara, slobodno nas kontaktirajte.

Potrudit ćemo se da u najkraćem mogućem roku odgovorimo na vaš upit i dogovorimo termin na kojem ćete uraditi željenu temu sa nekim voditeljem kreativnih radionica. Ponuđena varijanta vrijedi i za bilo koju radionicu ili kurs koji možete pronaći u arhivi održanih radionica ili sami možete predložiti temu ili podlogu sa kojom biste željeli raditi.

Individualna radionica pruža vam mogućnost prilagođavanja u apsolutno svim segmentima radionice: vrste podloge, trajanje radionice, tehnike i mediji, motivi itd.

Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i sami odaberite šta vaš najviše zanima i uradite svoju radionicu na izuzetno personalan način!

Cijena individualne radionice se formira na osnovu vaših želja i zahtjeva, a u osnovi joj je cijena nešto viša od grupne radionice.

Također, ako želite organizovati nešto za sebe i vaše društvo, u terminu koji je vama prilagođen, čak i na nekom drugom mjestu koje odgovara samo vama, mi ćemo vam uvijek izaći u susret i napraviti radionicu po vašoj mjeri.

U našem Centru uvijek ste dobrodošli!