Kreativne radionice

Pored prodaje repromaterijala za hobiste, u našem Centru gotovo svakodnevno održavamo i kreativne radionice.

Radionice su namijenjene svima, bez ikakvih dobnih i spolnih ograničenja. Imamo koncept radionica specijalno namijenjenih djeci, koje se obično održavaju subotom - u toku školske godine, a i u toku ljetnog ili zimskog raspusta i drugim danima.

Na našem facebook profilu i na našoj web stranici redovno sve zainteresirane obavještavamo o svim predviđenim terminima, a naša preporuka je da se prijavite i na newsletter listu i da na svoju e-mail adresu redovno primate obavještenja o svim  najavljenim terminima radionica, ali i ostalim kreativnim događanjima u našem Centru.

Neophodno je da se na radionicu najavite, bilo telefonom, mailom, porukom u inbox na facebook stranici ili direktno preko web stranice, a vaša prijava biće odmah evidentirana. Jako je važno da, ukoliko niste u prilici doći na zakazani termin, otkažete svoj dolazak na vrijeme, kako bismo mogli obavijestiti nekoga sa eventualne liste čekanja.

Na radionicu nije potrebno ništa ponijeti. Kod nas ćete dobiti zaštitnu pregaču i sav materijal koji vam je potreban za rad. Sve što napravite ponijećete sa sobom.

Sav materijal koji koristite na radionicama, za eventualni rad kod kuće, možete kupiti u našem dućanu.

Radionice su edukativnog karaktera i uvijek ih vode treneri koji su za to edukovani. U ponudi trenutno imamo sljedeće radionice, koje se periodično smjenjuju, ali se najčešće  i međusobno kombinuju:

 

Dcoupage tehnika na svim podlogama (MDF, drvo, staklo, metal, tekstil, stiropor, karton)

Salvetna tehnika na svim podlogama

Dekorativno slikanje na svim podlogama

Shabby chic tehnika

Sospeso trasparente

Scrapbooking

Izrada nakita od svih materijala (uključujući i fimo koji pečemo na radionici)

Slikanje na svili

Ebru tehnika (slikanje na vodi)

Kursevi crtanja i slikanja

One stroke painting

Country painting

i mnoge druge tehnike....

 

 

 

Dobrodošli u Hobby Art Centar!