Akta.ba: Jedinstveno mjesto u Sarajevu – otvoren Hobby Svijet vune

Hobby Svijet vune prodavnica na Pofalićima, na adresi Kolodvorska 3, je u još boljem, ljepšem i prijatnijem ambijentu 09. maja dočekala svoje kupce.

 

Kao što su i najavljivali, preuređenjem prodavnice, osvježenjem ponude, Hobby Svijet vune uvodi novitete za kupce s ciljem pružanja najbolje i najkvalitetnije ponude i usluge za hobiste. Za sve one koji su se upustili u igru igle ili kukice, konca i vune bit će uvučeni u čarobni svijet boja u kojem se dijele ideje, muste, sheme, bodovi i svi poduhvati.

Hobby Art Centar Sarajevo započeo je sa radom krajem oktobra 2013. godine nakon uočavanja potrebe za popunjavanjem ponude za kreativce, umjetnike i hobiste. U svojim prodavnicama nudi kreativcima i hobistima jedinstven pristup širokoj paleti proizvoda i materijala na jednom mjestu.

Svoju ponudu stalno proširuju i nastoje je prilagoditi zahtjevima klijenata čije sugestije uvijek rado primaju. Istovremeno, putem prezentacija, radionica i kurseva žele olakšati  upoznavanje s raznim hobi materijalima i tehnikama, s tim u vezi otvaranjem nove prodavnice na Pofalićima proširuju ponudu velikim brojem hobi dodataka, pozmanterije – od igala i traka, pa sve do rajfešlusa i čipke.

Kako ističe šefica maloprodaje Hobby Art Centra, Sanela Hadžić: "Preuređenjem stare prodavnice želja nam je da ponudimo našim vjernim kupcima najbolje proizvode i najinovativnija rješenja za šarene ideje. Želimo da budemo mjesto gdje mašta postaje stvarnost."