Uskoro: Hobby Svijet vune

U sjajnoj atmosferi punoj pozitivnih vibracija i prostoru opremljenom jedinstvenim enterijerom, koji do sada nije viđen na našim prostorima, Sarajevo će dobiti novi hobby dućan, na staroj adresi.

 „Hobby Svijet vune“ uskoro otvara svoja vrata u ulici Kolodvrska br. 3 na Pofalićima, a svi koji su se jednom zaigrali sa iglama ili kukicom bit će uvučeni u čarobni svijet vunice u kojem ćemo da dijelimo ideje, mustre, sheme, bodove i sve naše poduhvate.

Otvaranjem novog dućana ponuda Hobby Art Centra je proširena kako velikim brojem hobi dodataka, pozmanterije, hobi programom i najraznovrsnijom ponudom za naše kreativce. Naš novi pravac širenja asorimana Hobby Art Centar usmjerava na novi ručni rad.

Kontinuiranim preuređenjem prodavnice i osvježavanjem ponuda, uvode se noviteti za kupce s ciljem pružanja najbolje ponude i usluge, kao i razvoju segmenta hobi maloprodaje u našoj zemlji. Od igala i traka, pa sve do rajsfešlusa i čipke. Sve to možete pronaći u „Svijetu vune“ na Pofalićima

Među brojnim hobi proizvodima koje možete pronaći na policama naših prodavnica, želja nam je vam ponudimo, prezentujemo, a da vi prepoznate i odabrati one koji su najbolji, najinovativniji, najfunkcionalniji i najkorišteniji za vaše šarene ideje.

I dalje ćemo se truditi da budemo mjesto gdje vaša mašta postaje stvarnost.

Do otvaranja naše nove prodavnice, posjetite nas na Marijin Dvoru u ulici Valtera Perića br. 4 gdje vam nudimo nove proizvode i iznenađenja povodom obilježavanja drugog rođendana Creativ Cornera.